Better is go to sleep.
Today is the day also.
Sadly, that issue can be anything
Better is go to sleep.
Today is the day also.
Sadly, that issue can be anything
Użytkownik w sposób wymowny opisał problem nie tak się opisuje problemy.
podobny wygląd chyba miało też logowanie na stare forum.
Moim zdaniem pasuje zgłosić ticket do supportu. Bo może faktycznie gdzieś może leżeć problem dla różnych kont lub dla różnych domen mailingowych.
Jejku Celes zrób coś, żeby było szybciej ...
Czekaj wyciągnę tylko mój biczyk
Mi też się łezka w oczku zakręciła na wzmiankę 1.5... toż wtedy zaczynałam swoją przygodę...
Ze strony GFu, to na razie nie możemy podać informacji, prócz tej że rozmawiamy z NCSoftem
A może powysyłamy im jakieś gify, aby się zgodzili co?
moze bylo ale mam problem ze sklepem nie moge nic kupic wyskakuje mi za kazdym rzaem okienko "
An error has occurred.
What should I do about this error?
- Close this window and try again. i nie mam pojecia jak to naprawic jesli kots wie zgory dzieki
Napisz ticket do supportu opisując dokładnie problem.
Możliwe, że Twoje konto jest w pewien sposób uszkodzone.
Event jako event, jest spoko.
Fakt, że jeśli ktoś ominie ten (siedmiodniowy!) event to przez najbliższe miesiące nie będzie w stanie w jakkolwiek kompetytywny sposób grać w grę to co innego - to po prostu smutne.
To... Część graczy będzie zaczynać sprzedawać emchanty. Bo kolejna szansa pojawi się za miesiąc i za następny miesiąc i tak dalej i tak dalej
Co prawda mam tylko jeden enchant ale wszedł!
Jestem zdecydowanie zadowolony.
Daje Tak. Zdecydowane tak
It may not be the most popular server, but free instances are great.
Thank you Barus.
To proces automatyczny po dłuższej nieobecności.
W sumie dobrze że reinstalacja pomogła, przynajmniej masz świeżego klienta.
W razie czego pobierz jeszcze raz najnowsze sterowniki dla Twojej karty graficznej - z oficjalnej strony.
Legenda głosi, że wyłączenie Bluetooth pomagało na tego typu przypadki
Be happy and see you sparx
Goodbye Dear Sita.
[]~( ̄▽ ̄)~*
Tak, można to zrobić bez problemu.
Pliki Gry skopiuj tam gdzie pojawi Ci się nazwa "Client"
Potem zrób file check Launcher'em i dociągnie około 8GB.
From what i have heard, i think there is a bug with the Hero's Trial, in that if you kill the Bunnies too fast, they don't get counted for some players in the grp/alli.
From what I played with different groups to finish 20/20, they counted all because: I was in range and got exp from them and we killed all bunnies counting each kill on group chat.
Ja bym się o kinahy w takich eventach nie martwił.
Po prostu poczekajmy co zrobią po evencie w tym temacie, a nie w czasie trwania eventu, gdzie widać, iż sam event wstrzymuje broker i zeruje wartość kinah tak, aby dać każdemu szansę ubrania się i wyrolowania odpowiednich statystyk.
Nerf z tego co widzę był na prośbę graczy z forum po ich super feedbacku.
Jeden plus... Przynajmniej ludzie odpoczną trochę od niekończącej się farmy.
Aion unchained! 😍