1
Pizze powiadasz, ale to raz dwa zjesz i wrócisz, więc trochę mija się to z celem... chyba, że pójdziecie jeszcze we dwie na zakupy [ zakupy za waszą kieszeń ] ^ ^
Posts by Pairat
-
-
-
1
Hehe Aoi na którą godzinę mam zamówić ci bilet do kina, byś poszła razem z Belladonna -
58
zobaczymy jak wyjdziesz na tym, oby dobrze. -
54
to jak Belladonna herbatka ziołowa odstawiona?
-
-
49
No no no, chyba musisz mniej pić herbatki Belladonna -
jupi Aoi sobie przypomniała o mnie
1 -
47
UnderGhast nic się nie stało, każdemu przytrafiają się błędy ^ ^ ale pamiętajmy czego nas nauczyła Belladonna ! patrzeć na cyferki i góry -
44
UnderGhast oraz Belladonna powtarzamy stare błędy z starego forum?
-
-
-
To był sarkazm... od dawna wiadomo że z Goka [ ogrodu ] leci ten sam skil , nie wiem jak na HT ale nie opłaca się kupować złotych shugo.
-
-
Rany ale narzekasz.. skoro tak jest źle to przestań grać i tyle.
a co do kont to skoro stoją na affku i nie mają GP to znaczy,że nie zarabiają.. bez GP niemożna sprzedawać na broku ani żaden inny sposób handlować.. więc gdzie tu jest sen marudzenia ?
P.S następnym razem, jak chcesz komuś odpisać to edytuj post a nie piszesz 2 pod rząd, gdyż tym sposobem sam łamiesz regulamin.
unikaniu podbijania tematów -
mogli byście te skrzynki dać stałe, a nie znikające... 20 osób stoi nad skrzynkami i ciężko się do nich dostać ;/ poprzednie skrzynki były lepsze bo nie znikały.
-
-
oczywiście to wszystko wina JoJo to on jest tym złym i nic nie robi... a do tego pozwala na wszystko
a tak na poważnie, JoJo trzyma się wytycznych odgórnych... a regulamin nie był aktualizowany od wieków i tylko poważne wykroczenia mogą skutkować banem... to że osoba ma kilka kont mi nie przeszkadza, ani trochę to jego sprawa ile ma i co robi... powiadasz że to nie fair bo zdobywają przewagę.. Hmm a ci co kupują z IS i ładują w niego od groma kasy by zyskać przewagę nad tymi biednymi co nie mają tyle kasy to już jest fair ? -
Z Elyosem który używa translatora to będzie problem, na takich " ludzi " niema mocnych... nawet support dużo tu nie da, bo jedynie co stanie się kolesiowi, to dostanie na pocztę w grze ostrzeżenie i je pewnie zignoruje... zastanawiam się, jak tu pomóc ale nie widzę zbytnio rozwiązania niż takiego, że któryś z GM/Adminów powinien nakazać zmianę nicku kolesiowi z Asmo, a Elyos to Hmm zmówić się z ekipa i go nadmiernie zabijać ? ( chociaż czekaj to jest zakazane )
-
Chciałem się tylko pochwalić, przed eventem z monetami miałem 1 złotą formę nie pod klasę.
Gratuluje ! los na loterii wygrałeś, teraz idź w totka zagrać bo możesz jeszcze szczęście nie opuściło