Ja wydałem całą kasę na crafcone graty. Nawet po taniości Gold Packi zgoniłem. Chciałem zainwestować w swoją postać. A potem GF odwalił numer z tym eventem. Nie mogłem za bardzo w nim wziąć udziału. Spłukany iwnerwiony. Od instalowałem grę. Przyżekłem sobie nie dotknąć nigdy w życiu żadnej gry wydawanej przez Gameforge. To tyle ode mnie co do eventów. Żegnam
Posts by Widar
-
-
Biorę questa od tej kalarepy w Pandemonium. Pisze, abym przeczytał leżący obok dziennik. Czytam i daje mi lokację gdzie mam otworzyć mapkę. Idę tam. Czas tyka. Otwieram mapkę i co... Nic. Nie można użyć. Latam po całej okolicy i klikam jak po... ny i nic.
-
Niestety. Kiepskie mapy mają w zwyczaju zostawiać. Można nie lubić 5.X, ale żałuję Nosry. Ta mapka miała kapitalny klimat. Fajnie, że w Asmockim campie w Dumaha leci nutka z Saphora Forest. Ale wystarczy nosa wystawić dalej i znika. Tęsknię za muzyką z tego jeziora z wielkim drzewem w Nosra. Za widokiem tych drzew wyrastających z unoszących się kryształów. Robiłem sobie dzienne nudne questy tylko po to by podziwiać lokacje. Fajnie, że będzie można w większym zakresie czasu odwiedzać North Katalam, ale nie rozumiem Koreańczyków. Mimo średniego patcha 5.X dali rewelacyjną i mega klimatyczną Nosrę, ay zaraz ją usunąć. Sorry, trochę mnie późno jesienna nostalgia dopadła.
-
-
Najwięcej Polaków znajdziesz na Sillusie, gdyż ten serwer powstał z połączenia: Barusa, Helliona i Antrikshy.
Rasa to już indywidualna sprawa. Na Ely łatwiej o załapanie się do pt na instancje Pve. Asmo, natomiast lepiej wypada w pvp. Na takim Kanionie, gdzie najczęściej walczą randomowa ekipy znacznie rzadziej wygrywają Elyosi
Póki co możesz mieć i Elyosa i Asmodianina na jednym serwerze.
-
Lepiej znam rosyjski i łacinę niż angielski, ale z tego co zrozumiałem z posta Galeasa, to że będą później niż te się skończą jeśli... No właśnie: another round:
Nie wiem czy chodzi o to, że musisz mieć "zaliczone" obecne. Czy po prostu Galeas przypomina o tym, że nagrody można nabijać Gold packami dopiero od 80 poziomu Weterana.
Wiem, że to wydaje się noobskie. Ale mimo sporego zasobu słówek, strasznie kuleje u mnie gramatyka angielska. Nie chcę tego przepuszczać przez Google translatora bo jeszcze większe jaja pewnie wyjdą. Jeśli to dla Ciebie nie jest problemem, to napisz w kilku krótkich żołnierskich słowach o co dokładnie chodzi. Z góry dziękuję.
OK. Już rozumiem. Tam był jeszcze post Sita. Czyli nie ma ostatecznej decyzji. Jeśli się zdecydują na kolejną rundę, to będzie z "poślizgiem". Tak czy owak kilka GP lepiej zakupić, zanim ceny na broku stabilne. Dzięki za pomoc.
-
Hej Celes, czy wiadomo coś na temat Platinerk system?. A jeśli temat padł, to czy nagrody elitarnych weteranów będą kontynuowane?
-
HP kostki tylko z Tower of Chalenge kecą
-
Z Narakalli lecą praktycznie tylko buty, więc o duplikaty nie trudno. Tak czy owak nowy patch oceniam na plus. Nowa mapka ma fajny klimat. W startowym campie u Asmo leci muzyczka z Nosra. Od razu lepiej się poczułem. Szkoda, że klimatycznej nuty z Sillus Mountain lub Saphora Forest nie ma, ale nie ma co wybrzydzać. Jest sporo kontentu. Siege fajne, ołtarzyki też się fajnie robi. Da radę się dobrze bawić mimo, że przy AION 4.X to nadal kpina.
-
Robi. Grę zabiły transformacje i różnica w gearze (co zaznaczył mój przedmówca). Kiedyś wystarczał ogar i w łatwo dostępnym secie pvp dało radę powalczyć. Lepszy Gear za ap dawał przewagę, ale nie grał za gracza. Ubijanie altów kumatych ludzi w lipnym secie było trudne, a i nowi jak ogarniali nie byli mięsem armatnim. Teraz Gf i NcSoft chcą płacącym sierotkom dać możliwość bycia Bogiem. Na zasadzie: Zapłać dobrze a nawet najbardziej kumaty gracz Ci nie podskoczy. Bo co to by była dla donejtów za ujma, gdyby jakiś ogar poskładał go w ancientowym +15 secie, a on przecież ma Full Ulti. Zniechęcił by się biedak i jeszcze przestał płacić. No to trzeba zrobić tak, aby miał z górki i nie musiał się wysilać. Tak Robi. Aion zabił transformacje i różnica w gearze
-
Mam 20 GP i jeśli w tych elitach będzie jakaś randomowa legendarna forma to zrobię sobie pod nią postać. Jak nie będzie to uninstall, bo już przestało to być zabawne. Te transformacje uśmierciły grę.
-
Na jakim serwerze teraz grać >.> Dawno mnie nie było w zakątkach aiona i tak wtf.
Zaczynam od zera.
Uwierz mi. Olej Aiona. Tu już nie ma do czego wracać. Jest cała masa niszowych mmorpg, gdzie da radę znaleźć jeszcze jakiś sens i frajdę z gry. W Aion od zera się nie da. Dobijesz lvl i set Pve z GoK i stoisz. Na HT i Nara chodzimy w secie z HT i Nara. Jak kiedyś z Katalamize. Na mocniejsze insty żeby iść też musisz mieć set. Albo masz znajomych co będą Ci pomagać albo od razu odpuść. Aion jest absolutnie niegrywalny
-
Gorzej z graczami. Ci już nie przychodzą
-
Szmira
Klakson
-
Twój nick pasuje. Jesteś Twardy
-
Tusz
Asmodianie
-
Pisz