Posts by Eishika

Bohaterskie wyzwania - system [ocena 100%]
    Zmiany/Poprawki Bohaterskich wyzywań:
    - Zmiana czcionki, ponieważ jest niewyraźna i rozlana, niektórzy gracze mogą być zaskoczeni że Graja w MineCrafra [pikseloza]
    - Mam nadzieje że nagrody są aktualne jako system Beta Hero, i będą uaktualnione do zapotrzebowań oraz systematyki aktualnego jak i nowego patcha 6.0(2) -> 6.5
    - Większy wybór w bohaterskich wyzwaniach:
    • Aktualizowanie Bohaterskich wyzwań względem wymagań poziomowych postaci
    (Przykład: Ktoś poiada poziom 60 swojej postaci -> wzglęcem tego hero uaktualnia wyzwanie jako [Gru/Sojusz] Pokonaj Omegę na Obszarze Inggison[Ely].
    • Większa możliwość Zdobycia Optymalnego Kamienia Pve/P -> (Przykład: Poziom 80 postaci -> [Sojusz] Przegoń chytrego Orisa oraz pokonaj Żywioły Magiczne oraz Fizyczne, a następnie Pokonaj Władcę Balaurów Beritrę) przykład ma na celu zaliczenia Bohaterskich wyzwań "szufladkowo" z całej instancji (Etapami)
    Reasumując: ( Dla leniwych)
    Dostosować nagrody do trudności wykonywanch zadań.
    -
    Dodać więcej niż jedno wyzwanie wykonywane w ciągu 24 godzin. [Jest wiele możliwości od unicestwienia Asmo/Ely po wykonywanie przeróżnych instancji (wybór jest wasz)]
    - Pomysł jak najbardziej na plus ( Aczkolwiek szkoda że Bohaterskie wyzwania nie zostały wgrane wraz z nadchodzącym nowym patchem 6.0[2]

Sprawa się wyjaśniła. To nie ja mam mega pecha jeśli chodzi o płyte z Nergala, tylko winnym jest najwidoczniej GB(tylko on otwierał bosa) który biega w full optymalnej płycie za garniaki.

50-60 wejść legionowo = 0płyty.

4x cross =2x płyta.

Nie obwiniam go, ale teraz wiem jak się ubrać

Możliwe że Twoja teoria się sprawdziła, aczkolwiek uważam że gra Aion to jedna wielka Magia polegająca na Hazardzie, 50/50 albo szczęście albo pech. Dużo jest plotek że jak zrobisz to tamto to loot będzie taki i taki. Przykład: "Zbijmy grubasa na Prometunie mówili że 100% Ulti item(2x generatory)" - zbijamy - Otwieramy Prigge - Brak Optymala
    2 run: nie zbijaliśmy i był - optymalny,
    3 run: przypadkowo aoe zabiło grubaska - był optymalny

Na Loot w aionie nie ma reguły od bardzo dawna. Tylko i wyłącznie szczęście i podkręcenie % Dropa z różnych itemków Jak Jabłko Vinnusa/Herbatka Lub Boost eventowy na drop.

Event jak najbardziej na plus. Ration dropu kluczy jest opcjonalny dla każdego, nie sądzę aby ktoś wyszedł w ciągu tygodnia ze stanem kluczy równym 0. Nagrody za event też są niczego sobie, więcej przydatnych rzeczy od craftu do enchant stone, a nawet Scroll na Legendarną formę. Event uważam za godny oraz dostosowany do warunków gry. Jedyną rzeczą, którą można by zmienić jest 1 permament chest bez znikania skrzynki, ale to drobnostka. Tak więc lepiej cieszmy się z takiego lootu jaki jest, bo mogli dać Zwykły biały scroll :). (Jest to tylko i wyłącznie moja ocena dot. Eventu nie podważająca żadnych z powyższych opinii).