A może nie tylko wersji PL. Aion nastawia się na graczy p2w w 7.0 albo 7.2 będzie połączenie serwów Silisa z stormwingiem p2w + p2w. Czas normalnych graczy w Aionie się skoczył czas poszukać normalnej gry. Dal mnie dziś przygoda z Aionem się kończy nie chcą Polaków to nie. Zresztą pisałem o tym już w kwietniu
Myślę ze ta fuzja była spowodowana tym że barus mało zarabiał, wiec jakiś idiota wpadł na pomysł optymalizacji kosztów. Współczuje ludziom na laptopach jak ja mam 3 fpsy to oni ?????
PS. Elki będą mały xy za pól roku.
PS2. Celes czy kolejna optymalizacja kosztów będzie zakończanie wspierania Polskiego języka ??
szkoda że wtedy Celes nie mała odwagi napisać nam prawdy, nie marnował bym czasu na tą "gre". A P2W będzie dojone przez niesamowity content 7.0
aż miło. Po czym powoli będzie wygaszany Aion p2w GF edition.
Ciekawa też jest sprawa zostawienia wersji francuskiej gry a serwer fr wcale nie ma większej populacji niż barus. No ale co się spodziewać po podłym narodzie niemieckim zawsze będzie Polakiem buty wycierał. Na koniec rada dla wszystkich uciekajcie z tego gnijącego truchła puki zostało jeszcze trochę miłych wspomnień. Życzę Galeas i Jojo żeby za rok księgowy GF potraktował ich Jak naszą wersje, w końcu w niemieckim odpowiedniku pup będą tworzyć zintegrowana społeczność.