Szybkie pytanie <<>> Szybka odpowiedź

• Spróbuj od zrobienia instancji typu narakali, ht lub makarne. Jak dostaniesz duplikaty tego co masz to sprzedawaj do NPC. Obecnie to najlepszy zarobek, a z coraz lepszym gearem będzie coraz łatwiej.

Tak. Narakali teraz solowa. Z HT miło bardzo legendy lecą - to sposobem efiku

Wszystkie złota na sell. Makarna teraz jest w max 6 - ja polecam Ci ogarnąć nową mechanikę czyli pójść z grupą, a potem poptyać klera ze znajomych i po resecie chodzić duo.

Nie grałaś rok, to domniemam, że aż tak słabego gearu nie masz :)

Najefektywniej? Farmiąc luna na kilkudziesięciu altach dziennie i crafceniu 10kk kinah boxów (75%).

Bossssz proszę nie mów na głos, bo się wyda :)

Ale to prawda.

• Z Narakalli lecą praktycznie tylko buty, więc o duplikaty nie trudno. Tak czy owak nowy patch oceniam na plus. Nowa mapka ma fajny klimat. W startowym campie u Asmo leci muzyczka z Nosra. Od razu lepiej się poczułem. Szkoda, że klimatycznej nuty z Sillus Mountain lub Saphora Forest nie ma, ale nie ma co wybrzydzać. Jest sporo kontentu. Siege fajne, ołtarzyki też się fajnie robi. Da radę się dobrze bawić mimo, że przy AION 4.X to nadal kpina.

• Też tęsknie za czasami Katalam, ale przynajmniej przywrócą jedną mape na bitwy.Ogólnie to na stormwing asmo cięzko wgl z polskim legionem, a gdy stworzyłam elyosa to tam mnóstwo.Chciałabym użyć fransferu postaci bo mam i elki i asmo na koncie i przenieść się na sillus, ale nie pokazuje mi ani jednej postaci i każą przyjść później.

• Chciałabym użyć fransferu postaci bo mam i elki i asmo na koncie i przenieść się na sillus, ale nie pokazuje mi ani jednej postaci i każą przyjść później.

Jak po słowacg Galeasa - możesz stworzyć Elka / Asmo na tym samym koncie i serwerze. Dobry czas na konflikt frakcji bo podobno maja buga ...

Ale to z kilku dni temu wiesz?

Question: can we now create characters on both faction sides? Because I sure as hell can.

Rephrased question: is this normal?

same server ?

the restriction was once lifted (and announced to be lifted) so that accounts which somehow still have faction conflicts could start/create the new class (painter).

Indeed :)

So I was thinking. If I do create a faction conflict on my account as a cause of this because I want to play the underplayed faction, will it force me out of the server once this thing is over?

When it is over and the restriction is enabled again yes you will have to move some characters most probably.

Ponoć działa, kiedy tworzysz nową postać - paintera ale tego nie sprawdzałem sam. Źródło Ci powie ... idź na EN i zobacz 60-61-62 Quick Question Short Answer

Edited 2 times, last by robi1102 ().

• Nie czytałam na ten temat. Spytałam się w grze jak przenieść postać i kazali mi zrobić elka i samej przenieść, ale nie pokazuje mi postaci do przeniesienia, a gdy wchodzę do gry muszę ciągle wpisywać "OK".

• Nie czytałam na ten temat. Spytałam się w grze jak przenieść postać i kazali mi zrobić elka i samej przenieść, ale nie pokazuje mi postaci do przeniesienia, a gdy wchodzę do gry muszę ciągle wpisywać "OK".

Celes kazała pisać do supportu, jeśli w dalszym ciągu pokazuje Ci monit ...

• Mam dwa pytania:

1. Czemu z paczek z kubusami - złotymi i srebrnymi - lecą zawsze, w każdym przypadku trzy lub cztery takie same rodzaje kubulusów? Zawsze takie same. Przypominam, że mamy 13 rodzajów kubusów. >>>?

2. Czemu przy "ponowna identyfikacja" legendarnego przedmiotu z tego nowego patcha potrzeba minimum 50 milionów kinah? Jeśli ma się mniej kinah nie ma żadnych szans na ustawienie trzech pożądanych opcji. >>>?

-w moim przypadku ponad 30x miałem takie same 3 parametry. Nie wierzę w losowość w tym przypadku. W pewnym momencie 4 razy z rzędu miałem takie same parametry z takimi samymi wartościami !!!!!!!

Mogę się założyć, że jak zdejmę na alcie starą legendarkę, to za maksymalnie 15 mln kinah ustawię te same opcje ponownie. Boję się, co będzie przy nowym Ultimate - będziemy szli w miliardy Celes ?

Ani w 1, ani w 2 pytaniu nie wierzę w losowość - ustawione na 100%. Coś ma lecieć a coś nigdy.

• 1. Czemu z paczek z kubusami - złotymi i srebrnymi - lecą zawsze, w każdym przypadku trzy lub cztery takie same rodzaje kubulusów? Zawsze takie same. Przypominam, że mamy 13 rodzajów kubusów. >>>?

Z różnych typu rzeczy dropią różne kostki t.j. dla przykładu z runat i dreda dostajesz innego boxa niż z Senekty albo worldbossów- z każdej z tych rzeczy dostajesz inne złote kostki, ale każdy box ma inne 4 type. Jedynie nie wiem co z HP kostkami, albo super niski drop rate albo w ogóle nie dropią?

2. Czemu przy "ponowna identyfikacja" legendarnego przedmiotu z tego nowego patcha potrzeba minimum 50 milionów kinah? Jeśli ma się mniej kinah nie ma żadnych szans na ustawienie trzech pożądanych opcji. >>>?

-w moim przypadku ponad 30x miałem takie same 3 parametry. Nie wierzę w losowość w tym przypadku. W pewnym momencie 4 razy z rzędu miałem takie same parametry z takimi samymi wartościami !!!!!!!

RNG, na jednego ulti parta wydałem 350kk, na innego 10kk, na pozostałe około 25-40kk.

Weź pod uwagę, że szansa na 4 staty które chcesz np. w przypadku ulti/lege pvp klaty wynosi 8*7*6 = 1:336 . Czyli przeciętnie 168kk dla ulti, nie wiem ile kosztuje reroll legendarnego gearu.

Stare ulti pvp miały 6 stat czyli 6*5*4 = 1:120.

• Z różnych typu rzeczy dropią różne kostki t.j. dla przykładu z runat i dreda dostajesz innego boxa niż z Senekty albo worldbossów- z każdej z tych rzeczy dostajesz inne złote kostki, ale każdy box ma inne 4 type. Jedynie nie wiem co z HP kostkami, albo super niski drop rate albo w ogóle nie dropią?

Właśnie widzisz - czego nie otworzę, dostaję cztery takie same (złoto). Kupię na Ołtarzyku srebro, dostaję to samo co z Maxów Dumaha. Mogę Ci zrobić filmik i pokazać jak nie wierzysz. Nie mam zwyczaju cyganić - trochę chyba znacie.

• Celes czemu w evencie z Ice Jewels 50% rzeczy można kupić tylko za Shugo coiny? Pomijając fakt że w opisie eventu jest mowa o skrzyni deavaniona a jest tylko Selection box i to za Shugo Coiny

• Hej,

Mam pytanie ponieważ w evencie "Kromede" jakiś czas temu który był dostawaliśmy

ze bossów elitek "shugo"

icon_item_familiar_functionstone01.pngContract Stone <----- to dostawaliśmy i jest tego spora ilość i niestety nie można tego użyć ponieważ wymaga tego drugiego poniżej z Sand Shop w grze.

icon_item_familiar_functionstone01.pngMinion Contract Stone

Jest to celowo zamierzona sytuacja czy kolejny bug?

Celes

:slove:<3 We should love each other<3