Szybkie pytanie <<>> Szybka odpowiedź
-
- Ogólne
- Orestes
-
-
-
-
Jest taka skrzynka w receptach Luny - wytworzona daje 10 kk. Razem z kinah za HT to wyjdzie chyba i więcej niż obecnie mamy. Ale to trzeba by było zrobić test ... 6 dni nie robić Goka + Mirash i próbować tego, a dopiero 7 dnia (wtorek) je zrobić - no żeby nie przepadły ..
Btw duże grono graczy jeszcze ma nieotwarte woreczki i skrzynki u siebie w depo / mag / miol / kostce
-
Już za tydzień merge, a tu cisza w jaki sposób będą łączone serwery. Dacie jakieś info?
-
Weszły w życie Bohaterskie Wyzwania, weszły tez receptury do Magicznego Wytwarzania. Najlepszym w tym wszystkim jest to, że przedmiot materiałowy Legendarny Kamień Plastyczności został tak dopasowany, że wypada z co 30 - 40 moba, a Optymalny Kamień Plastyczności wypadnie może z 4 mobów na 4 tysiące. Wszystko jest, za to nie ma materiałów
Wcześniej były materiały, to nie było receptur. Ale i tak lepiej niż było, bo kto ma zachomikowane, ten teraz dużo zaoszczędzi.
Szybkie pytanie <> Szybka odpowiedź
Ogólnie jest dobrze, czy nie jest? Ja nie mam pojęcia - za wcześnie dla mnie chyba.
-
Serio doszło do tego że Barus jedyny polski serwer upada i trzeba go łączyć ? to już koniec Aiona Polskiego całkiem.
-
Spokojnie. Jeszcze trochę to sprzedadzą licencję bo się okaże że dla graczy z 1 serwera EU ( połączą resztę ) nie opłaca się gry wydawać na rynku. Może wtedy ktoś zrobi porządek i pomyśli o graczach a nie tylko o ich portfelach.
-
Spokojnie, nie sprzedadzą. Chyba że NcSoft nie przedłuży z nimi umowy.
-
Spokojnie. Jeszcze trochę to sprzedadzą licencję bo się okaże że dla graczy z 1 serwera EU ( połączą resztę ) nie opłaca się gry wydawać na rynku. Może wtedy ktoś zrobi porządek i pomyśli o graczach a nie tylko o ich portfelach.
Kupienie martwej gry i zrobienie jej player-friendly zamiast shop-friendly wydaje się być naprawdę dobrym pomysłem.
-
Mam pytanie odnośnie łączenia serwerów,
Czy Będzie swobodny wybór na jaki serwer chcemy prxeniesc postać, czy od razu np ktoś z barusa idzie na serwer antracyt+varus+hell
2 pytanie, czy opłaca się grać na tym serwerze anglo polskim co będzie po połączeniu? Nie orientuje się czy ludzie pouciekaja na inne serwery czy zostaną
dzięki
-
2 pytanie, czy opłaca się grać na tym serwerze anglo polskim co będzie po połączeniu? Nie orientuje się czy ludzie pouciekaja na inne serwery czy zostaną
dzięki
Nie będzie tak, że ludzie pouciekają np. na Deyla - nowy serwer. Po 3 tygodniach od Merge będziesz mógł zadecydować, gdzie będziesz chciał widzieć siebie , ale nie jest powiedziane, że dostaniesz zgodę - w myśl zasad, które Galeas przedstawił w swoim poście: "zastrzegamy sobie prawo (...)" - czyli możesz wybrać i dostać zgodę lub nie, w zależności od populacji Twojego oraz wybranego serwera.
-
Myślicie, że naprawią hero q? Ciągle je robię, a dostałam tylko raz nagrodę.
Edit.
Albo to ze mną jest coś nie tak.
-
W 7.0 wejdzie system made by ncsoft, wiec po co naprawiac?
-
W 7.0 wejdzie system made by ncsoft, wiec po co naprawiac?
7.0 wyjdzie pewnie w drugiej połowie 2k20.
-
Zajelo im 6 miesiecy wyplucie tego zbugowanego systemu z zadaniami polegajacymi na zabiciu 500 mobow w Signi (?!?!?!?), wiec ja ogolnie nastawiam sie, ze system calkowicie padnie 3 kwietnia jak 6.5 wyjdzie a pozniej juz tylko pol roku i 7.0.
-
-
Powinno być przed środowym mergem - najpewniej w dniu jutrzejszym.
-
ale beda lagi xd
-
kiedy info o rekompensacie za utratę rangi?
A nie udało się nawet dziś już info podać
Punkty honoru zostaną resetowane przy połączeniu serwerów.
Za zresetowanie Punktów Honoru nastąpi rekompensata po połączeniu serwerów. Punkty honoru zostaną zamienione na złote sztabki . Specjalna oferta w Gold Sand Shop zostanie aktywowana w wersji 6.5, a następnie pozostanie na kilka tygodni. Zostanie on odpowiednio udokumentowany w notatkach poprawek 6.5.
Rekompensata za Punty Honoru planowana jest następująco:
Całkowita ilość Punktów Honoru zostanie podzielona przez 1000.
(Przykładowo: 2 500 000 PH da Wam 2500 Złotych Sztabek.)