Szybkie pytanie <<>> Szybka odpowiedź

• Odnosnie loot'u i enchantowania mam swoje przemyślenia (na mainie prawie nigdy mi nic dobrego nie wchodzi/wypada, na altach - bardzo często -.-' normalnie jakby RNG mnie nie lubiło ;) ) ale zauważyłem że wchodząc do GoK z nowym altem mam 100% szansy untrained shugosa - jaki z tego wniosek?

Świeży gracz który nie był jeszcze na danej instancji ma znacznie zwiększone prawdopodobieństwo zespawnowania shugosa...

Prawdziwe? Watpię... Ale faktem jest że zdarzyło się tak 4 razy z rzędu :) (ta sama postać główna, 4 różne alty z drugiego konta - świeże 80, dwa wejścia w jednym tygodniu, dwa wejscia w drugim)

Liczby losowe w komputerach nie istnieją, (prawie) każda wartość może być przewidziana/powtórzona jeżeli zna się początkowe ziarno (np ten sam seed w Minecrafcie generuje zawsze taki sam świat), ale ludzie doszukują się zależności tam gdzie ich nie ma lub są wynikiem przypadku - więc nic dziwnego że powstają różne "urban legends" :)

Ale szczerze mówiąć nie widzę nic złego w tym by ktoś przed sesją enchantowania próbował "polizać swój łokieć" jeżeli uważa to za pomocne - a nuż przesunie to jego próbę enchantowania w odpowiedni czas dla sukcesów w ciągu pseudolosowym ;) - a w najgorszym razie będzie miał troche gimnastyki :D

SH forever...

• Gdzie znajdują się najłatwiejsze do zdobycia artefakty albo gdzie wogóle się znajdują? (Do Asmodianów).

Dzięki za odpowiedź!

PS. Jeśli coś źle napisane to sprzęt coś pokręcił.

• Artefakty znajdują się w Lakrum oraz wokół Twierdzy Bogów (ta druga lokacja dostępna jest tylko w niedzielę podczas siege).

Te w Lakrum znajdują się w garnizonach oznaczonych na mapie kółkami (zielony kolor - należy do Elyosów, niebieski - należy do Asmodianów, czerowny - należy do NPC). Aby przejąć artefakt musisz ubić Legata znajdującego się w danym garnizonie (respi się po jakimś czasie od przejęcia garnizonu). Aby uruchomić artefakt musisz posiadać kamienie aktywujące artefakt oraz być upoważnionym do jego odpalenia (zdobyć garnizon lub gdy należysz do legionu, który go zdobył musisz mieć odpowiednią rangę z pozwoleniem na aktywację).

• Szybkie Pytanie <> Szybka odpowiedź

Skąd biorą się udziały Balaurów w patchu 6.2? Podam opis wpływów: Elyos 0%, Balaur 35%, Asmodian 65% - na podstawie: Lakrum + Divine Asmodianów.

Chodzą słuchy, że wpływ Balaurów pojawia się z Artefaktów Divine. Skoro tak, nie powinno tak być, bo nie można w inny czas prócz Siege przejąć te Artefakty ...

?

• Czy w Aion'ie jest czat głosowy czy tylko ten zwykły? Z góry dzki.

• W aionie jest tylko czat zwykły w grze.

Lecz możesz używać programów głosowych typu:

- TeamSpeak3

- Discord

KirkooMagiczny

:slove:<3 We should love each other<3

• Celes Jest jakaś szansa na dodanie ponowne do shopa,, pakietu wyniesienia wyposażenia,,?

W sobote chciałem załadować ac, a blokade dostałem przez antywira. Teraz patrze do shopa a itemu nie ma. Da się coś z tym zrobić?

• potrzebuje nabic okolo 20kk abbys w jaki mozliwie najszybszy sposob moge to zrobic?

Instancje pvp i siege, innego sposobu nie widzę

+ Srebrna Gwiazda Lodasa. Poza tym, przydziel rewardy z GP - jak Ci procną korony, to lekko ponad 0,5 kk do nawet 1. Jak masz AC, to w sklepiku Aion masz narzędzia demontażu przedmiotów PVP z patcha 5.8 - odzyskasz 30-40% (chyba) kosztów zakupu. :) Mam nadzieję, że pomogłem :)