Szybkie pytanie <<>> Szybka odpowiedź

• Szybkie pytanie <<>> Szybka odpowiedź

Pojawia się sporo postów, które nie dotyczą głównych wątków tematu oraz odpowiedzi na nie były już udzielone wcześniej lub są gdzieś na forum. W każdym razie ten temat służy do zadawania właśnie takich pytań, dzięki temu będzie mniejszy bałagan.

Na pytanie dostaniesz odpowiedź, w postaci linka gdzie temat był już poruszany, albo w konkretnej informacji, pytaj o co chcesz. :monster:

p.s

Na poprzednim forum sprawdziło się to

by Slevin

• Popieram cancer incoming xd A tak ogółem to smucteczek bo nie ma eventu na walentynki...chyba po raz 1 od X czasu :(

• Popieram cancer incoming xd A tak ogółem to smucteczek bo nie ma eventu na walentynki...chyba po raz 1 od X czasu :(

Walentynki są 14 stego więc do środy mają czas.. zrobić dekoracje i prowadzić gre Shugo na walentynki :P

Walentynki są 14 stego więc do środy mają czas.. zrobić dekoracje i prowadzić gre Shugo na walentynki :P

Teoretycznie owszem....praktycznie bedzie tylko promka co słabe jest....tesknie za czasami gdy rukibuki był na walentynki :)

• aaa i jeszcze dadzą " przecudowne " różowe bronie byśmy mogli się nimi cieszyć i kupować z IS jak świeże bułeczki z piekarni :P

• aaa i jeszcze dadzą " przecudowne " różowe bronie byśmy mogli się nimi cieszyć i kupować z IS jak świeże bułeczki z piekarni :P

Kiedyś dawali za free po jednej skrzynce z bronią, szkoda że teraz już nie dają :(

• halo halo, forum spoko, ale kiedy 6.5? :(

Prowadzone są już przygotowania i ustalane są pierwsze terminy z Koreą, ale niestety nie mogę podać jeszcze niczego oficjalnie. Niemniej, działamy w tym kierunku :)

:slove:

cc.png

• o... To korzystając z okazji możecie nam zdradzić czy Hero Questy wyjdą jeszcze w naszym patchu 6.2? czy razem z 6.5? :$

qs0dih.jpg

• o... To korzystając z okazji możecie nam zdradzić czy Hero Questy wyjdą jeszcze w naszym patchu 6.2? czy razem z 6.5? :$

Zgodnie z tym co pisał Galeas, Hero Taski i Platinerk mają wejść przed 6.5 i nie sądzę, że się to zmieni bo im się te nowe systemy wysypią wraz z nowym patchem znają ich jakość. Także, nie spodziewałbym się samego 6.5 zbyt szybko. Biorąc pod uwagę, że Hero Taski miały być początkowo nawet na start 6.2 to mają "drobne" opóźnienia, ale widocznie osoba za nie odpowiedzialna może akurat miała ostatni semestr studiów i teraz musi się przyuczyć. ;D

Przy okazji grupa osób odpowiedzialna za wygląd oraz funkcjonowanie forum powinna zdecydowanie zostać odsunięta od obecnych zadań i wrócić do zamiatania korytarzy.

Responsywność leży, zagadnienia RWD są jak widać obce.

Dla porównania wystarczy zobaczyć forum autorów tego silnika link.

Wyniki testów prędkości również są bardzo słabe, link.

Osobiście uważam to forum za bardzo nieśmieszny żart, bo pracując nad podobnymi projektami wstydziłbym się pokazać coś takiego klientowi...
    I tu moje pytanie do Teamu Aiona, czy ktokolwiek zabrał się już za poprawianie tego forum?

Edited 2 times, last by Mirrar ().

• Long term goal dla tych co nie kupuja aion coinow. Duze podziekowania naleza sie tez za event walentynkowy.

A co do hero trialsow to jeszcze bedziecie blagac zeby wylaczyli ten syfny system, przywrocili kinahy w instancjach i darmowe scrolle w sklepie.

• @Forum

czytelność

1/10

+ dawno tak biednego maila nie dostałem

biedny mail

Szybkość ( w pracy na moim core 2 duo przy kilku stronach otwartych strona forum klatkuje podczas przewijania)

1/10

@Event

Jak dla mnie nadal to "long term goal" w końcu ile to czasu mineło od startu 6.2 ?

@Walentynki

To już nawet mega sweetaśnego kapelusza nie dostaniemy za zrobienie 14/14 daily questów ?

Edited once, last by Arogant ().

• dodajcie coś na walentynki aby nie trzeba było doić portfela

ależ przecież, trzeba na czymś zarobić ! skoro sklepy mogą to oni też :D poza tym dali nam 3 monetki na tydzień byśmy się cieszyli jak małe dzieci ^ ^

8b0f8ee1f66e6.png8e7c72ce29de1.png97d240e8bf99e.png

• Czy te nowe Elite Rewardy to jakiś April Fool's joke?

Abstrahując już od tego jak bezużyteczne one są, tak zwyczajnie dodajecie jeden z bardziej p2w elementów gry?

Celes Gdzie w nowych nagrodach można dostać fire dragona? Bo dosyć dużo obrazków daliście, a w liście itemów nie potrafię znaleźć :/

• Celes Gdzie w nowych nagrodach można dostać fire dragona? Bo dosyć dużo obrazków daliście, a w liście itemów nie potrafię znaleźć :/

Obrazki były nieprawidłowe, więc zostały już poprawione. :)

:slove:

cc.png

• Celes możesz wytłumaczyć dlaczego posty w innych tematach potrafią wisieć przez 2h i być cały czas nie zaakceptowane? W między czasie w tamtym temacie pojawiają się nowe odpowiedzi więc tym bardziej tego nie rozumiem.